img-50

Grip op je opdracht

Stel, we gaan samenwerken. Dan hebben we allebei belang bij grip. Jullie willen grip op de oplossing, de deadline en het budget. Wij willen de juiste techniek gebruiken, toekomstproof en met kwaliteit bouwen. Daarom kent ieder project vaste processtappen. Zo heeft iedereen houvast, terwijl we toch gezamenlijk het tempo erin houden.

Projectmanagement

Je krijgt een vaste projectleider. Vooraf spreken we duidelijk de rolverdeling en verantwoordelijkheden af. Tijdens onze overleggen zitten er altijd een consultant en techneut aan tafel. Zo werken we met vaste processtappen naar de champagne toe.

 

  1. Koffie | Inventarisatie van je wensen
  2. Offerte & advies op maat
  3. Ontwikkelfase met structurele overleggen
  4. Test- en acceptatiefase met demo van je oplossing
  5. Losse eindjes stevig vastknopen
  6. Champagne | Oplevering naar productie!
img-50

Heb je een meer-dan-moeilijk vraagstuk?

img-50

Agile & Scrum

Software development is een proces wat vooraf moeilijk van A tot Z uit te tekenen is. Je wilt echter wel grip op de oplossing, de kwaliteit en het budget en daarom werken we agile of scrum. Agile betekent flexibel. Scrum is een term uit de rugbysport. Praktisch betekent dit dat we met vaste structuren en procesafspraken grip houden en zorgen voor een effectieve werkstijl. Wij hebben de mogelijkheid om tijdens het project te sturen op kwaliteit en een opdrachtgever houdt grip op het budget, de deadline en de oplossing.