img-50

ISO27001-certificaat

Aan ons ISO27001-certificaat kan je zien dat we voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Dat wil zeggen dat we zorgvuldig omgaan met jouw data, ook zijn processen strak ingericht én ze worden gevolgd. Bovendien checken we alles vaak en zorgvuldig, samen met externe professionals die dat ook voor ons doen.

NEN7501-certifcaat

Hartstikke trots zijn we ook op onze extra NEN7510-certificering voor de zorgsector. Met deze certificering bewijzen we dat we veilig, vertrouwelijk en integer omgaan met persoonlijke gezondheidsinformatie. Het NEN7510-certificaat is een Nederlandse norm voor ‘medische informatica’ en is daarmee een mooie aanvulling op ISO27001. Wil jouw organisatie (beter) geborgde processen voor jullie specifieke zorgsoftware en -hardware? Geef ons dan dat meer-dan-moeilijke vraagstuk. Wij helpen je graag.

img-50

Heb je een meer-dan-moeilijk vraagstuk?

img-50

Verstandig & Verantwoord

Wil je weten wat we nog meer doen? Nou, er liggen zonnepanelen op het dak en er staan elektrische auto’s voor de deur, maar veel belangrijker is de verantwoordelijkheid ín het pand. Je vindt bij ons een open werkvloer en ook -sfeer. Iedereen krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen. Bovendien hebben we plek voor starters en carrière-switchers en mensen die om een andere reden moeilijk aan werk komen. We vinden vooral dat we daar verantwoordelijk voor zijn, voor de mensen waarmee we samenwerken!