img-50

.NET Core

Met .NET Core kun je allerlei applicaties ontwikkelen, het werkt namelijk op allerlei platformen, niet alleen op Windows. Het is een onafhankelijk open source framework, dat blijft vernieuwen en uitbreiden. Het is gemaakt voor de cloud, voor bijvoorbeeld Azure, maar ook voor Amazon- en Google services.

Zoek je tijdelijk extra capaciteit?
Leen één ontwikkelaar of zet ons hele team in!

Elasticsearch

Data is key. Dat is wat iedereen roept. Maar wij voegen graag de nuance toe dat data alleen de sleutel tot oplossingen is als deze ook doorzocht, geanalyseerd en begrijpelijk weergegeven kan worden. Daarvoor gebruiken we de opensource oplossing Elasticsearch, en die bestaat uit drie applicaties: Elasticsearch (analyse), Logstash (verzamelen) en Kibana (visualiseren).


Meer weten over Elasticsearch?
Vraag ons om advies en een passende oplossing.

img-50
img-50

Java

Waarom wil je een applicatie bouwen? Heb je een antwoord op die vraag, dan kunnen wij je adviseren welke programmeertaal je moet gebruiken. Iedere taal heeft namelijk andere functionaliteiten. Zo is Java populair voor apps en platforms, ook omdat Google het als officiële taal introduceerde voor Android apps.


Welke programmeertaal past bij jou?
Vertel ons je doelen, wij adviseren je graag.

Azure Solution Design

Heb je tijdelijk een ontwikkelaar met Azure Solution-specialisme nodig om je project op te schalen of een deadline te halen? Steeds meer gaat en kan digitaal, vast en zeker ook in jouw organisatie. Met Aure solution design zijn applicaties beter te schalen, naar meer data en een hogere piekbelasting. Bovendien houd je met Azure ook focus op efficiëntie en veiligheid.


Zoek je Azure engineers?

Huur één ontwikkelaar of ons een hele team in!

img-50
img-50

Projectmanagement

De beste software-oplossing: nu én in de toekomst. Dat moet wat ons betreft de uitkomst van ieder project zijn. Kies je voor goed projectmanagement, dan blijven we bovendien binnen jouw budget en de gestelde deadline. We staan je bij met raad en daad. Allemaal, terwijl jij als opdrachtgever ook grip houdt op de klus.


Zoek je een projectleider of scrummaster?
We lenen ze graag een tijdje aan je uit!