img-50

Haal meer uit uw data

De data binnen uw organisatie is van waarde. Als u opzoek bent naar real-time analytics of doorzoekbare database-oplossing, dan bent u bij Capteur bij het juiste adres. We kunnen op maat gemaakte oplossingen Elastic-stack (Elasticsearch, Logstash en Kibana) implementeren om de manier waarop naar uw data kijkt.

img-50

Datastrategie

Maar data alleen is niet voldoende – het gaat erom wat je ermee doet en dat is waar Capteur’s Elastic Consultancy binnenkomt. Zowel in de cloud als on-premise oplossingen, wij helpen u de waarde ervan te maximaliseren. Door datagedreven te werken, transformeren we uw data in bruikbare inzichten die de basis vormen voor succesvolle beslissingen en strategie├źn. Met een krachtig hulpmiddel voor uw bedrijf, maar ook voor uw gegevens optimalisatie met Elasticsearch. Ook benieuwd naar de juiste oplossing, bezoek daarom hier onze kennisbank.

Expertise in data

Ontdek de expertise in Big Data en anomaliedetectie die Elastic Consultancy van Capteur u biedt, bovendien profiteert u van team van hoogwaardige consultatie, om u te helpen bij het ontwikkelen van een datastrategie die gebruik maakt van de kracht van real-time analyse. Of uw data nu veilig in de cloud is gehuisvest, of op locatie (on-premise), onze Elastic Consultancy-diensten zijn er om u te helpen uw loggegevens om te zetten in zinvolle inzichten. Daarbij fungeert Capteur als uw betrouwbare gids op de weg naar datagestuurd werken. Dus, neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en zet de eerste stap richting beter inzicht in uw data.

img-50