img-50

Portal versus Platform

Een portal of platform zit meestal achter een wachtwoord en is vaak gekoppeld aan persoonlijke gegeven. Op een portal regel je online je zaken met één partij en op een platform ben je meer een deelnemer, samen met andere deelnemers. Portals en platforms centraliseren processen, functionaliteiten en informatie, die tegelijkertijd door meer mensen kunnen worden ingezien, ingezet en gebruikt. Vraag ons naar de mogelijkheden en details!

Voordelen | Portal of Platform

  1. Met een portal of platform op maat voeren gebruikers taken gemakkelijker uit. Je klanttevredenheid wordt groter, evenals je tijdswinst en dus ook je plezier!
  2. Met een portal wordt je informatievoorziening beter: richting klanten, leveranciers of je eigen medewerkers. Dat werkt omzet verhogend én kostenbesparend.
  3. Je data en inzicht verbetert. Door een applicatie te verbinden aan een systeem of database, kun je informatie makkelijker delen en bijsturen.
img-50
img-50

Jouw portal op maat

Als je facturen wilt bekijken van je telefoonprovider, je verzekering wilt wijzigen of via je DigiD iets online regelt, dan log je in op je eigen portal. Maar denk ook aan e-learnings, webshops met inlog of medewerker-apps. Portals zorgen zo voor geautomatiseerde processen, minder telefonisch klantcontact en ook vaak voor hogere klantloyaliteit en het efficiënter en effectiever samenwerken. Wij bouwen jouw portal op maat met: gepersonaliseerde details, koppelingen met ERP-, CRM- of financiële systemen en met realtime interfaces.

img-50

Platform voor deelnemers

Een platform is uitgebreider in gebruik en functionaliteit dan een portal. Denk aan: Marktplaats en Airbnb, maar ook Facebook of het in Nederland wat onbekendere Etsy. Zelf hebben we voor diverse bedrijven platforms op maat gemaakt. Een bezoeker of deelnemer van een platform kan via één interface allerlei functionaliteiten gebruiken en data inzien. Gebruikers vormen dan samen een soort organisme waar wordt samengewerkt, met elkaar gehandeld en gecommuniceerd. Vraag naar een platform op maat!

Heb je specifieke wensen? Neem contact met ons op

Je processen stroomlijnen met

Portal of Platform op Maat

We brengen jouw mensen, informatie en activiteiten bij elkaar op een portal of platform op maat. We koppelen jouw software met gebruiksvriendelijk API Management. Dat doen we op basis van goed advies, oftewel consultancy en een strakke bouwtekening: architectuur. Zo reken je af met handmatige en papieren processen, ondoorgrondelijke data en software die niet op elkaar aansluit. Kortom: we maken jouw software en systemen toegankelijk, schaalbaar en flexibel. Hoe wil je ons inhuren?

Onze specialiteiten?

Detachering in development?

Onze ontwikkelaars werken met .NET Core en Java,

maar ook development met Azure Solution Design en ElasticSearch.

Tja… & ze poolen ook.