img-50

API | koppel systemen

Met goed API Management koppel je systemen, zodat je applicaties beter op elkaar aansluiten. Bovendien is je software dan schaalbaar en je bedrijfsprocessen ook. API’s zijn zo te bouwen dat ze herbruikbaar en beheersbaar zijn. Dat wil zeggen dat je software flexibel is, onderhoudsvriendelijker en efficiënter en dus toekomstproof.

API Management op maat

  1. Creëer meerwaarde. Laat externe partijen aansluiten op je API’s en bouw een systeem van applicaties rondom je dienstverlening die vloeiend in elkaar overlopen.
  2. Verhoog je omzet. Koppel systemen en data aan elkaar en maak ze via een interface bruik- en bereikbaar. Zo vind je vast en zeker nieuwe verdienmodellen.
  3. Bespaar kosten. API Management centraliseert alle systemen. Dit zorgt ervoor dat de complexiteit naar beneden gaat, dus minder code en onderhoud en dus minder kosten.
img-50
img-50

API Management | Voorbeeld

Boek een vlucht. Als je online zoekt naar een vlucht, kies je een bestemming, een datum van aankomst en vertrek, en zijn er allerlei optionele keuzes. Al deze informatie komt uit één of meer databases van één of meer luchtvaartmaatschappijen. Om de gewenste informatie zichtbaar en gebruiksvriendelijke te maken, moet de API, oftewel de interface waar je naar kijkt, tijdens iedere stap in het proces contact maken met het systeem van de luchtvaarmaatschappij(en).

Heb je een meer-dan-moeilijk vraagstuk? Vertel het ons.

Koppel je systemen met

API Management op Maat

Koppel je software en systemen met gebruiksvriendelijk API Management. Reken af met handmatige en papieren processen, ondoorgrondelijke data en software die niet op elkaar aansluit. Dat kan vaker dan je denkt. Met development van Capteur krijg je advies op basis van inventarisatie: consultancy. Je krijgt hulp bij het ontwerp van je gehele automatisering: architecture. We brengen jouw mensen, informatie en activiteiten bij elkaar op: portals of platforms, en natuurlijk met API Management.

Onze specialiteiten?

Programmeren met .NET Core en Java, maar ook development
met Azure Solution Design en ElasticSearch.
Tja… & ook poolen.