img-50

Extra kracht

– Software engineer: Java, .NET Core of Elasticsearch

– Cloud engineer: Azure, voorbeeld, voorbeeld

– Netwerk & Security engineer: veiligheid voorop

– DevOps engineer: testen, verbeteren, accepteren, opleveren

– Scrummasters & Agile coaches: faciliteert uw team

– Projectleiders: houd grip op uw project

Werken met ons... Werkt!

‘Nerd’ is wat ons betreft een eretitel. Hij of zij geeft onze organisatie bestaansrecht en jouw project de kennis die je nodig hebt. Onze nerds weten raad, letten op details en bouwen vooral werkende software. Onze specialisten programmeren niet alleen, ze leggen je ook in ‘gewone taal’ uit wat ze maken, waarom en hoe? Iedereen schakelt snel en vooral praktisch. We denken met je mee en staan je bij met raad en daad. Dat is detachering in development bij Capteur. Wie wil je lenen?

img-50
img-50

We werken samen met...

Nationale en internationale organisaties, van zowel groot als klein formaat. Ook zijn we hartstikke trots dat we één van ’s werelds grootste datacenters als vaste opdrachtgever mogen noemen. Maar bovenal zijn we trots op onze Groningse roots en de opdrachtgevers in de buurt. Ontwikkelen en programmeren is mensenwerk. We leveren het beste resultaat aan opdrachtgevers die duidelijke doelen hebben. Tot slot is detachering in development voor ons vooral: ‘willen werken aan jouw software’

Heb je een meer-dan-moeilijk vraagstuk? Huur ons in!

Je projecten opschalen met

Detachering in development

Met detachering in development van Capteur krijg je mensen die weten wat ze doen. Van projectmanager tot ontwikkelaar. Je krijgt hulp bij het ontwerp van je automatisering: architectuur. We brengen jouw mensen, informatie en activiteiten bij elkaar op: portals of platforms, en koppelen jouw software met gebruiksvriendelijk API Management. Kortom: we maken jouw software en systemen toegankelijk, schaalbaar en flexibel. Hoe kunnen we onze developers detacheren?

Onze specialiteiten?

Detachering in development?
Onze ontwikkelaars werken met .NET Core en Java,
maar ook development met Azure Solution Design en ElasticSearch.
Tja… & ze poolen ook.