img-50

Consultancy | Cloud & Architectuur

Vraag je ons je software te structureren en eventueel te migreren? Leuk! We hebben wat tijd nodig om het domein eigen te maken. Zo duiken we in bestaande processen, systemen, functionaliteiten en aanwezige infrastructuur. We maken een data-en procesanalyse. Met als resultaat een helder automatiseringsadvies met bijbehorende architectuur, cloudoplossingen en een investeringsvoorstel. Dat noemen wij: solide consultancy.

Cloud | Migreer het mee...

Cloudoplossingen eng? Welnee, je data, software en processen verhuizen naar de cloud is veiliger, duurzamer en efficiënter dan je systemen in eigen beheer houden. Met consultancy en cloudoplossingen van Capteur kies je uit oplossingen van het Azure van Microsoft die je de best mogelijke infrastructuur geven. Allemaal schaalbaar, solide en op maat gemaakt. Reken op onze consultancy in je keuze om alles naar de cloud te migreren of te kiezen voor een hybride oplossing: gedeeltelijke in de cloud en deels op je eigen locatie.

img-50
img-50

Azure & Architectuur

Loopt je organisatie tegen de maximale IT-capaciteit aan? Laat je adviseren. Wij weten heel goed hoe we Azure web-apps ontwerpen, inrichten en koppelen, zodat jij je niet meer druk hoeft te maken om databasemanagement, koppelingen en netwerken. Na inventarisatie, advies, test en realisatie ben je verzekerd van automatische back-ups en beter belegd beheer en beveiliging. Bovendien betaal je alleen wat je gebruikt en ga je altijd mee in de laatste ontwikkelingen.

Heb je een meer-dan-moeilijk vraagstuk? Vertel het ons!

Je softwarebeheer stroomlijnen met

Consultancy & Cloudoplossingen

Reken af met handmatige en papieren processen, ondoorgrondelijke data en software die niet op elkaar aansluit. Dat kan beter. Veel vaker dan je denkt. Met development op maat van Capteur krijg je advies op basis van inventarisatie: consultancy. Je krijgt hulp bij het ontwerp van je gehele automatisering: architecture. We brengen jouw mensen, informatie en activiteiten bij elkaar op: portals of platforms, en koppelen jouw software met gebruiksvriendelijk API Management.

Kortom: we maken jouw software en systemen toegankelijk, schaalbaar en flexibel. Hoe wil je ons inhuren?

Onze specialiteiten?

Programmeren met .NET Core en Java, maar ook development
met Azure Solution Design en ElasticSearch.
Tja… & ook poolen.